First Unitarian Universalist Church of Austin

Board of Trustees Meeting Agenda of Meeting Tuesday June 16, 2009, 6:30 P.M.

I.	Ca	III to Order and Introductions	Nell Newton	10 minutes	6:30
II.		opt agenda	All	5 minutes	6:40
III.	Reading		Luther Elmore	5 minutes	6:45
	Visitor's Forum		Luttlet Elitiole		
IV.				10 minutes	6:50
V.		nsent Agenda Items (& Relevant Discussion)		10 minutes	7:00
	A. Approval of New Members/Resignations				
	B. Approval of May Meeting Minutes (pages 2-8)				
	C. Approval of Reports:				
	i. Director of Religious Education: Lara Douglass (pages 9-12)				
	ii. Treasurer: Luther Elmore (will be sent separately)				
	iii. Director of Music Programs: Brent Baldwin (will be sent separately)				
	iv. Executive Director: Sean Hale (pages 13-16)				
VI.	Discussion and Action Items				
	A.	Bridge Builders Report (pages 17-22)	Margaret Borden	10 minutes	7:10
	B.	Committee Liaisons	Nell Newton	10 minutes	7:20
	C.	Official Convening of Nominating committee	Nell Newton	5 minutes	7:30
	D.	Rental Policy/Contracts/Rates (pages 23-27)	Sean Hale	10 minutes	7:35
Break – snacks and discussion with Rev. Janet Newman				15 Minutes	7:45
	E.	Discussion of Investment Comm./Sub-Comm. (Henry Hug and Stephen Windsor 3 min. each,	Luther Elmore 4 min. discussion)	10 minutes	8:00
	F.	Change of Check Signing Authority (pages 28-30)	Luther Elmore	10 minutes	8:10
	G.	Resolution on New Checking Signatories	Luther Elmore	5 minutes	8:20
	Н.	Snack Schedule (page 31)	Chris Jimmerson	5 minutes	8:25
	I.	Executive Director's Goals 2009 (Will be sent separately)	Sean Hale	10 minutes	8:30
	J.	Holidays Policy Change (page 32)	Sean Hale	5 minutes	8:40
	K.	Executive Session (Personnel Issues)	Nell Newton	10 minutes	8:45

8:55

Adjourn